اطلاعیه ها

با عرض تبریک و تهنیت خدمت پذیرفته شدگان عزیز، به استحضار می رساند که ثبت نام در روزهای شنبه 23 شهریور و یکشنبه 24 شهریور از ساعت 8:30 صبح انجام می شود.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد:

1- اصل و یا گواهی مدرک دوره کارشناسی با قید معدل و تاریخ اخذ مدرک که در آن محل اخذ مدرک مشخص شده باشد به همراه یک کپی از آن.( در صورت آماده نبودن مدرک، ارائه اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی مربوطه که نمونه فرم مدرک کارشناسی و معدل آن در اطلاعیه ثبت نام سایت سازمان سنجش موجود می باشد، الزامی است)

2- ارائه اصل یا گواهی موقت کاردانی برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته به همراه یک نسخه کپی از آن.

3- اصل شناسنامه و دو نسخه کپی از تمام صفحات آن.

4- اصل کارت ملی و دو نسخه کپی از هر دو طرف آن.

5- شش قطعه عکس تمام رخ زمینه سفید 4*3 (برادران هشت قطعه عکس)

6- وضعیت نظام وظیه برای برادران (کارت پایان خدمت و ...) و یک کپی از آن.

7- فرم تایید شده معدل دانشجویان سال آخر مندرج در دفترچه راهنمای آزمون.

8- فیش واریزی علی الحساب شهریه به مبلغ 15000000 ریال (پانزده میلیون ریال) به شماره حساب ملی  0219207209009 به نام موسسه آموزش عالی چهل ستون

*** در صورت عدم وجود معدل در هر کدام از مدارک ارائه شده، همراه داشتن ریزنمرات و یا نامه رسمی اعلام معدل از محل فارغ التحصیلی الزامی می باشد.