اخبار عمومی
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

اطلاعیه ثبت نام تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی بهمن 1397

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه‌مند به تحصيل در رشته‌هاي تحصيلي موسسات غیرانتفاعی (اعم از داوطلباني كه در پذيرش دوره‌هاي مذكور ثبت‌نام نموده و يا ثبت‌نام ننموده‌اند) مي‌رساند براي ثبت نام در موسسه موردنظر با به همراه داشتن مدارك ذيل از تاريخ 1 بهمن لغایت 13 بهمن به مؤسسه آموزش عالي غيرانتفاعي محل پذيرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمايند.

1. كليه متقاضيان مي‌بايست حداكثر تا تاريخ 30 دی 97 داراي مدرك ديپلم نظام قديم (چهارساله) هنرستان، و يا ديپلم نظام جديد در شاخه هاي فني و حرفه اي و يا كاردانش باشند.

2. كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 220.000 (دويست وبيست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.

3. هر داوطلب منحصراً مجاز است يكي از كدرشته محلهاي مربوط را كه متناسب با مدرك ديپلم خود مي‌باشد و مطابق جدول شماره 4 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در دوره‌هاي فوق (اين دفترچه از طريق سايت اين سازمان قابل دسترسي مي‌باشد)، انتخاب نمايد.

4.  هر داوطلب مي‌تواند صرفاً متقاضي يك كدرشته محل در يك موسسه باشد. بديهي است در صورت ثبت‌نام داوطلب در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعات پذيرفته‌شدگان يكي از موسسات بر اساس ضوابط اين سازمان حذف خواهد شده و هيچگونه اعتراضي در اين خصوص پذيرفته نخواهد شد.

5. كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت دراين مرحله، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

مدارك مورد نياز:

1-اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ دی ماه سال‌ 1397.

2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

3-اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ كپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.

5- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌.( برای برادران هشت قطعه عکس)

6-مدرك وضعيت نظام وظيفه (براي برادران)

7- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود)