معرفی گروه برق
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

رشته الکترونیک:

رشته الکترونیک یکی از رشته های صنعتی و مادر محسوب می شود به طوری که از وسایل روزمره زندگی تا پیچیده ترین فن آوری های صنعتی، فضایی و ... به این علم وابسته اند.اين گرايش مربوط به طراحي و ساخت قطعات الکترونيکي مانند مدارهاي مجتمع و وسايل نيمه هادي و همچنين طراحي و ساخت دستگاه ها و وسايل الکترونيکي مانند دستگاه هاي صوتي و تصويري مي باشد تعداد اين نوع دستگاه ها آنقدر زياد است که در زندگي روزمره ، هر فردي با تعدادي از آنها سروکار دارد. به همين دليل اين زمينه شغلي نسبتاً شناخته شده است و نيازهاي فراواني به اين مهندسين در کارخانه ها و شرکت هاي سازنده تجهيزات الکترونيکي وجود دارد. بی شک برای دستیابی به جایگاه ارزنده کشورمان در جهان در زمینه الکترونیک نیاز به برنامه ریزی علمی از پایه می باشد که این امر از طریق جذب دانشجویان در دانشگاه ها و آموزش تئوری و عملی حاصل می شود. در موسسه آموزش عالی چهل­ستون دانشجویان در رشته الکترونیک در مقاطع کاردانی پیوسته، ناپیوسته و کارشناسی مشغول به تحصیل می­ باشند.

رشته های گروه برق دایر در موسسه چهل ستون :

- کاردان فنی برق - الکترونیک

- کاردانی پیوسته الکترونیک - الکترونیک عمومی