• JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

موسسه آموزش عالی و آزاد چهل‌ستون افتخار دارد دوره‌های کاملاً عملی و کاربردی را به شهروندان محترم استان اصفهان ارائه کند.

تمامی دوره‌ها زیر نظر وزارت علوم و فناوری برگزار می‌شود و دانش‌پذیر پس از اتمام دوره گواهی دریافت می‌نماید. علاوه بر این، کلاس‌ها به‌صورت نیمه‌خصوصی و با ظرفیت حداکثر ده نفر تشکیل می‌شوند و مدرسین در خارج از ساعات کلاس، پاسخگوی سؤالات افراد نیز خواهند بود. همچنین در هر جلسه ویدیوی کامل جلسات ضبط‌شده و در اختیار افراد قرار می‌گیرد. در تمامی کلاس‌ها اینترنت برای استفاده دانش‌پذیران وجود داشته و فرد می‌تواند از لپ‌تاپ شخصی خود و یا گوشی هوشمند و یا از سیستم‌های موسسه در محل برگزاری کلاس استفاده نماید. لازم به ذکر است که تمامی منابع و نرم‌افزارها جهت نصب در اختیار دانش‌پذیر قرار داده خواهد شد.

هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی وب‌سایت نویسی، پرورش نیروهای متخصص درزمینه طراحی وب‌سایت می‌باشد. بعد از گذراندن این دوره و دوره‌های تکمیلی آن دانش‌پذیر می‌تواند به بازار کار وارد شود؛ زیرا که این دوره‌ها توسط مدرسین با سابقه فعالیت عملی در این حوزه‌ها تدریس می‌شود، علاوه بر آن‌که سرفصل دروس کاملاً پروژه محور تعریف‌شده است. همچنین تکنولوژی‌های تدریس شده در این دوره‌ها آخرین و به‌روزترین متد جهانی است که در توسعه یک وب‌سایت استاندارد و بهینه به دانش‌پذیر کمک فراوانی خواهد کرد.

طراحی وب‌سایت سمت کلاینت

در قسمت طراحی ظاهری وب‌سایت از تکنیک‌های زیر استفاده می‌شود که آخرین ورژن زبان‌های برنامه‌نویسی می‌باشند.

HTML5، CSS3، *Bootstrap

*Bootstrap مجموعه‌ای از ابزارهای رایگان برای ایجاد صفحات وب و نرم‌افزارهای تحت وب است که شامل دستورات HTML، CSS و توابع جاوا اسکریپت جهت تولید و نمایش فرم‌ها، دکمه‌ها، تب‌ها، ستون‌ها و سایر المان‌های موردنیاز طراحی وب می‌باشد.

این چارچوب با تمامی مرورگرهای استاندارد همخوانی داشته و حتی در نسخه‌های قدیمی‌تر مانند اینترنت اکسپلورر 8 نیز ظاهر زیبای خود را حفظ می‌کند. از نسخه دوم Bootstrap به بعد طراحی واکنش گرا یا رسپانسیو نیز در آن لحاظ شد که موجب نمایش مناسب صفحه در تلفن‌های هوشمند و تبلت ها می‌گردد.

توسعه وب‌سایت سمت سرور

مدل برنامه‌نویسی لایه‌ای یا همان مدل- کنترلر- ویور با بهره‌گیری از شی‌ءگرایی قابلیت استفاده و نگه‌داری وب‌سایت‌ها را بهبود بخشیده و در بهترین شرکت‌های برنامه‌نویسی از این نوع متد استفاده می‌شود. همچنین در جهت بالا بردن میزان استفاده از کلاس، دانش‌پذیر می‌تواند ویدئوهای آموزشی هر جلسه را در اختیار داشته باشد و پس از انجام تکالیف هر دوره در خارج از زمان اصلی کلاس و یا در پایان کلاس، اشکالات خود را با مدرس دوره برطرف کند.

زبان برنامه‌نویسی و نرم‌افزار متلب

محیط برنامه‌نویسی متلب و امکاناتی که به کاربران خود ارائه می‌دهد باعث شده تا بسیاری از امور تحقیقاتی و علمی امروز دانشگاهی توسط این نرم‌افزار انجام پذیرد و بدون شک، امروزه یکی از ابزارهای حیاتی برای مطالعات علمی در رشته‌های مختلف علمی و فنی به‌حساب می‌آید.

از طرفی سپردن پروژه‌های متلب به دیگران برای پیاده‌سازی آن، هزینه گزافی داشته که دانش‌پذیر با ورود به این دوره علاوه بر یادگیری مباحث می‌تواند پروژه‌های علمی خود را نیز انجام دهد.

این دوره برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و افراد جویای کار در شرکت‌های مهندسی پیشنهاد می‌گردد که توسط یکی از بهترین دانشیارهای دانشگاه اصفهان تدریس خواهد شد.

آموزش سواد دیجیتال برای بزرگسالان

امروزه یکی از دغدغه‌های بزرگسالان انطباق خود با شیوه‌های برقراری ارتباط می‌باشد. به‌نحوی‌که خود را از مجامع خبری و خانوادگی دور می‌بینند و این امر برای آن‌ها خوشایند تلقی نمی‌شود، زیرا که آموزش‌های کاربردی در جهت استفاده از تکنولوژی‌های کنونی مانند استفاده از گوشی هوشمند به آن‌ها ارائه نشده است از طرفی حتی اگر افرادی تحت آموزش نیز قرار گرفته باشند ممکن است در به خاطر سپردن روند عملی آن‌ها دچار مشکل شوند.

در این دوره دانش‌پذیر می‌آموزد که چگونه از گوشی همراه استفاده کند، راهکارهای ارتباطی با اقوام در فاصله‌های دور با هزینه رایگان را می‌آموزد. نحوه ذخیره‌سازی اطلاعات و درخواست تاکسی‌های اینترنتی و استفاده از شبکه‌های مجازی از دیگر سرفصل‌های این دوره می‌باشد. در این دوره سعی شده است تا تمام مراحل کار با اینترنت و گوشی‌های هوشمند به‌صورت مبسوط همراه با جزوات صوتی و تصویری جهت مرور دوباره در اختیار دانش‌پذیران قرار گیرد.

همچنین اینترنت برای استفاده در محیط موسسه وجود دارد. دانش‌پذیر می‌تواند بنا به نیاز خود به‌صورت رایگان تقاضای آموزش‌های موردی را نیز داشته باشد مانند نحوه دریافت فیش حقوقی، کار با دستگاه‌های عابر بانک و پوز، ثبت‌نام وام‌ها و ...

این دوره بر اساس بررسی‌های انجام‌شده تنها دوره‌ای است که برای مخاطبین بزرگسال در شهر اصفهان برگزار می‌گردد و امید است گامی در جهت ارتقای سطح روابط کنونی (شامل روابط خانوادگی، بانکی و کاری) برای این عزیزان بتوانیم برداریم.

لینک های مرتبط:

طراحی وب سایت - سمت کلاینت